preventie

Bescherm wat u dierbaar is

Puppy Consult

Na aankoop heb je 10 dagen, waarbinnen je aanspraak kan maken op garantie van de fokker voor bepaalde gebreken. Een goeie reden om je nieuwe aanwinst bij de dierenarts te laten controleren.

Meteen ook een goed moment om wat tips te geven, verdere preventie te bespreken. En een antwoord te geven op de vragen, waar je ondertussen mee zit.
Image
Image

Vaccinatie

Bij de geboorte is je huisdier tegen ziektes beschermd door antistoffen van de moeder. Deze antistoffen verdwijnen echter naarmate je huisdier ouder wordt.
Vaccins zorgen ervoor dat jouw huisdier een goeie bescherming opbouwt tegen bepaalde levensbedreigende ziektes.

Voeding mét advies

Wij bieden u Royal Canin aan, niet alleen de zak, maar ook het passend deskundig advies. Zowel voor Gezondheidsvoeding als voor Dieetvoeding.
Image
Image

Preventie parasitaire infecties

Zeg maar vlooien, luizen, teken en wormen. Parasieten kunnen leiden tot ongemakken en ziekte bij je huisdier. De behandeling is afhankelijk van het soort parasiet alsook je huisdier (gewicht, leeftijd, levenswijze, en zo meer ...)

Het jaarlijks consult

Een maal per jaar krijgt u van ons een uitnodiging om langs te komen. We overlopen dan alle preventie voor je huisdier, checken zijn gezondheid. We luisteren naar jouw opmerkingen en vragen en adviseren bijkomend onderzoek, als daar reden toe is.
Image

Nieuwsbrief

Please insert your API key for mailchimp.

* Uw email adres komt op geen andere lijst terecht